Сезон відкритих воркшопів розпочався. Стартуємо з інфографіки для не-дизайнерів

Для кого воркшоп?

Він буде корисним для менеджерів та консультантів, які створюють (чи хочуть навчитись готувати) інфографіки для навчальних та бізнес презентацій власноруч.

Коли?

Дата старту символічна – 12 квітня.

Який формат роботи?

Блоки із загальними правилами, інструментами та підказками будуть суміщені з практичними заняттями. Практикувати візуалізації будемо у форматі створення скетчів (створених вручну схематичних замальовок).

Що у програмі?

Цей воркшоп містить витримки матеріалів знаменитого тренінгу “Інфографіка для не-дизайнерів. Будуємо візуальні мости” і є спробою компактно дати базові розуміння упаковки інформації у інфографічному форматі людям без дизайнерської освіти.

Програма містить такі блоки:

  1. Секрет популярності

  2. Принцип багатошаровості інфографіки. Вихід з Флатландії від Едварда Тафті

  3. Правила структурування інформації

  4. Формати заливки інформації. Логіка трансформації: підказки від природи та з методики візуального мислення.

Тривалість 4 години

Вартість до 30 березня по тарифу  “рання пташка” 1200 грн.

Повна вартість участі 1500 грн.

Для учасників програми підтримки малого та середнього бізнесу знижка 10%

Реєстрація обов’язкова. Для членів ЄБА можна пройти реєстрацію на сторінці події.  Якщо ні – пишіть через форму зворотнього зв’язку тут на сайті (знайдете внизу будь-якої сторінки).


Відгуки з тренінгу “Інфографіка для не-дизайнерів. Будуємо візуальні мости”.

Тренинг великолепный! Очень много приемов, которые реально можно и нужно применять на практике, что я и буду теперь делать.

Отдельное спасибо за наглядные примеры, а особенно за игру «Крокодил» с применением рисунков, очень понравилось, спасибо!!!))))))

Евгений


Мне тренинг дал возможность понять основные принципы грамотного построения инфографики Здорово , что уже после однодневного погружения в данную тематику я понимаю как правильно передавать информацию с помощью инфографики. Большое спасибо Дзвениславе за практическую направленность тренинга , за четкую логику построения информации. И отдельно, – огромная благодарность тренеру за профессионализм. После тренинга есть не только желание делать инфографику, но и понимание того КАК ее делать. А это именно то за чем пришла на обучение. С удовольствием жду продолжения ! 🙂

Екатерина